Kerstkaart op donderdag week 34

De laatste tijd was het nogal druk op mijn werk en thuis kwam ook het één en ander op mijn pad. Het ging de laatste tijd niet zo lekker met mijn vader, dat betekende wat vaker op bezoek, rijden naar ziekenhuis voor onderzoeken enzo. Gelukkig gaat het nu weer iets beter met hem. Daardoor loop ik een beetje achter met mijn kerstkaarten op donderdag heb je misschien wel gemerkt. Afgelopen week had ik lekker een weekje vrij, dus nam ik eerst maar eens wat tijd voor mezelf: dat betekent: lekker naar mijn hobbytafel !
 
 
Met een stans sneed ik een sterrenframe uit. Er vielen allemaal sterren en restdeeltjes uit en toen dacht ik: misschien wordt het leuk als ik dit een aantal keer uit glimmend karton snijd en dan de losse deeltjes weer terugleg in het frame.
 
 
Zo gezegd, zo gedaan. Het stansen was zó gebeurd, maar die losse deeltjes... oef, dat was toch meer uitzoekerij dan ik tevoren gedacht had. Maar ja, ik had lekker vakantie, lekker veel tijd, dus heb heerlijk op mijn gemak net zo lang gepuzzeld tot alles weer één geheel werd.
 
 
Een tijdje terug vierde Caroline haar 1000-ste blogpost en ze vroeg wie haar een kaartje wilde sturen om deze mijlpaal te vieren. Ik stuurde haar een kaartje en een tijdje later las ik op haar blog dat mijn kaartje één van de winnaars was en dat ze me een prijsje toe zou sturen. Echter toen ik een dikke envelop in mijn brievenbus vond, viel mijn mond open van verbazing. Ik had een aardigheidje verwacht, maar moet je kijken wat er allemaal in het pakket zat! Geweldig leuk, nogmaals bedankt Caroline !
 
In dit pakket zat de sterrenstans die ik voor deze kaarten gebruikt heb.


Ik heb de stans vier keer uitgesneden uit verschillende kleuren karton: één keer wit, één keer glimmend lichtblauw, één donkerblauw en één koperkleurig.

 
Ik vind het net glas-in-lood. Het is heel mooi om te zien in het echt, jammer dat ik het niet zo mooi op de foto krijg. Altijd lastig met glimmend karton.

Het kostte even wat tijd, maar heb nu wel 4 kaarten in één keer, toch een beetje een inhaalslag gemaakt haha.

groetjes en houdoe, Petra
 

Reacties

  1. Woow Petra wat een mooie kaarten!
    En wat heb jij een geduld, was je geen enkel onderdeeltje kwijtgeraakt?
    Het resultaat is echt heel mooi!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat zijn je kaarten mooi geworden. Prachtig met het spiegelkarton. Leuk dat je plezier hebt van je pakket, ik herkende de stans meteen!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel, heel mooie kaarten , het puzzelen zal wel een werkje met geduld zijn geweest.
    Groetjes, Laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je kaartjes prachtig! Ik hou erg van dat glanskarton en inderdaad vind het net glas in lood! Heel mooi en je hebt gelijk een hele serie! Fijn dat je meedoet met 52WTC. groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow.....een prachtig resultaat Petra.....het zijn schitterende kaarten geworden...en schitterend is in dit geval dubbelzinnig....wat een gepuzzel zeg!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo heb je inderdaad vier hele mooie kaartjes Petra, wel mooi met die kleurenfolie, geeft een echt feestdagen gevoel..en wat een mooi pakket heb je van Caroline gekregen. Veel plezier ermee..Bedankt dat je mee doet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaarten zijn her geworden. Zeker een mooi pakket wat je hebt ontvangen ik kreeg ook zo'n envelop met leuke spullen op de mat. . Zal er binnenkort mee aan de slag. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoals je zegt, net glas in lood. Prachtige kaartjes!
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. een viertal schitterende kerstkaartje heb je gemaakt Petra, heel mooi dat kleurige glanzende papier...geeft er echt een sprankelende uitstraling aan
    En tjee wat een mooi hobbypakket heb je gewonnen bij Caroline, nog veel knutselplezier ermee...
    groetjes Rosina
    DT 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je vier prachtige kerstkaarten Petra.
    Heerlijk ontspannen puzzelen en dan als resultaat vier prachtige kaarten.
    En wat je zegt .... net glas in lood.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, prachtige kaarten Petra leuk idee om de stukjes weer terug te plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo je hebt wel een inhaalslag gemaakt met deze 4 mooie kaarten Petra. Maar wat een gepuzzel zal het zijn geweest....
    Gelukkig dat het met je vader wat beter gaat.
    Fijn dat je weer meedoet met 52WTC!
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  13. superleuke sterrenkaart, is wel wat puzzelwerk geweest!
    wat een heerlijk pakketje in je brievenbus, zal je veel plezier aan hebben!
    groetjes
    Nancy 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een geweldige cadeau heb je gekregen en deze mal is inderdaad super. Je hebt hem heel leuk gebruikt met die verschillende kleuren, inderdaad net glas in lood.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !

Populaire posts van deze blog

Winter

Casper is geboren

Kerstkaart op donderdag 46