Knuffel per post 1 van 3

Je naaste familie bezoeken staat al meer dan een jaar op een laag pitje en knuffelen zit er al helemaal niet in. Om het een beetje draaglijk te houden in deze moeilijke tijd, kunnen we elkaar natuurlijk een kaartje sturen. En dat wordt helemaal leuk met de nieuwe tekststempel die Te Gek! heeft laten maken: "Knuffel per post".

 
Voor deze kaart kleurde ik met de zijkant van 3 kleuren Te Gekke Krijtjes over een wit correspondentiekaartje. Daarna veegde ik het met een tissue (licht bevochtigd met reukloze terpentine) uit. Door met de zijkant van het krijtje over je papier te wrijven, kun je heel snel grote vlakken kleuren.

Vervolgens emboste ik het kaartje met een stippen embossingfolder. Met de tissue pakte ik kleur op van een krijtje één tint donkerder dan de ondergrond en daarmee wreef ik heel zacht over de geëmboste stippen.

Het muisje kleurde ik in met potloden. Ik sneed een hexagon uit de kaart, stempelde de tekst op een strookje en plakte die met foamtape verhoogd over de ontstane opening.

links naar materialen van Te Gek!: Te Gekke Krijtjes, reukloze terpentine, stempel muis met kaartje, Minabella kleurpotloden, stempel tekst Knuffel per post

 
Morgen ben ik er weer met een andere muizenknuffel.
 
groetjes en houdoe, Petra

Reacties

 1. Helemaal prachtig dit knuffelkaartje, Petra!
  Ja datcwe nog steeds niet fysiek kunnen knuffelen is toch wel ergvjammer en ik miscdat contact toch ook wel, zeker met mijn kinderen....
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige tekst die in deze tijd wel heel goed van pas komt.
  Mooi achtergrondje, ga ik ook eens proberen.
  Een leuke lieve muis, die staat er mooi bij.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !

Populaire posts van deze blog

Winter

Casper is geboren

Kerstkaart op donderdag 46