Savannah with butterflies

Het is weer de 10e van de maand, dat betekent een nieuwe uitdaging bij het Kleuren met Potloden Blog. Deze maand kreeg ik dit schattige meisje om in te kleuren. Het is een digitale stempel van Paper Nest Dolls, ze heet Savannah with butterflies.

 
Uit het midden van een witte basiskaart sneed ik een cirkel. Uit groen karton een geschulpt vierkant gestanst en ook hier een cirkel uit gesneden. Tussen de witte kaart en het groene vierkant plakte ik vellumpapier met hele kleine bloemetjes. Je kunt zo een beetje door de voorkant heen kijken, maar net niet helemaal. Langs de rand van de cirkel kwamen nog een paar gele gestanste bloemetjes.
 

Voor het inkleuren gebruikte ik de Faber-Castell Polychromos potloden. Deze nummers gebruikte ik:

Huid 102-131-132-188-189-283
Haar 108-178-182-199
Jurk 165-167-168-205
Bloemen 108-111-165-167-205
Vlinders 108-111-168-178-205
 
stempel Savannah with butterflies van Paper Nest Dolls, kleurpotloden Faber-Castell Polychromos, papier vellum DécoTime, stans vierkant CREAlies, stans cirkel Action stans bloemen Leane Creatief, hobbydotstickertjes 

Doe je mee met de challenge bij Kleuren met Potloden? Het thema is altijd Alles Mag. Je kunt je kaart/creatie hier linken.

Mijn vakantie is afgelopen maandag begonnen. Omdat ze de rest van de week tropische temperaturen aangeven, zijn we de eerste dag al gelijk maar lekker rond gaan toeren, met een aantal vrienden op de motor, in de regio Veluwe. Gisteren wat verplichte huishoudelijke klusjes afgewerkt en vandaag weer een heerlijk vrije dag ingepland. Dat wordt lekker kleuren in de tuin denk ik, daar is het het best uit te houden als het zo warm is. 

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

groetjes en houdoe, Petra

Reacties

  1. Prachtige kaart Petra.
    Mooi ingekleurd.
    Geniet van je vakantie.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kleurwerk laat je ons weer zien.
    Een heel mooi kaartje.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dat meisje mooi tot leven gebracht met je kleurtjes Petra. Een prachtige kaart heb je met haar gemaakt vind ik. Als het zo warm is buiten zit ik liever binnen, hier binnen is het 24 graden dus beduidend koeler dan buiten. Weinig plannen verder. Fijne vakantie.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief en prachtig kaartje maakte je, geniet van je vakantie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt heel mooi gekleurd! Echt een voorbeeld voor mij... Ik hoop nog mee te doen. Mijn vakantie is voorbij, maar met een beetje geluk heb ik volgende week weer een week vrij...
    Veel plezier in de vakantie! Hij begin goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Petra
    Je hebt het meisje weer zo mooi ingekleurd
    Fijn dat je vakantie hebt en als je iets wilt doen kun je het beste vroeg in de morgen op pad gaan, wij hebben vanmorgen op de mountaunbike met Saartje mee weggeweest, heerlijk was het!
    Fijn dat je verkoeling in de tuin hebt!
    Geniet van alles!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !

Populaire posts van deze blog

Winter

Casper is geboren

Kerstkaart op donderdag 46