Vos

Dit jaar kreeg ik als verrassing weer van iemand het "24kadootjesvoorjou" pakket. Dit is een pakket van Ludiec waarop je vanaf 1 december elke dag een cadeautje uit mag pakken tot aan de Kerst. Elk cadeautje is met heel veel aandacht en liefde ingepakt. De verpakkingen zijn vaak zo mooi dat ik ze maar moeilijk weg kan gooien.

 
En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Ik kan ze ook gebruiken voor op mijn kaarten! Dit reepje papier met de bomen is bijvoorbeeld zo'n stukje. Ik heb hem op mijn kaart geplakt en er een glimmend reepje washitape naast geplakt. Tekst gestempeld in goud embossingpoeder. De vos ingekleurd met potloden en erbij geplakt.

 
Hier weer zo'n mooi reepje papier. De stempel van de vos is trouwens één van de cadeautjes. Iemand vroeg er onlangs naar, maar omdat hij nu in het pakket zit, is hij nog niet via de webshop verkrijgbaar.


Hier met een reepje goud washitape wat de kaart toch iets feestelijks geeft. De tekststempels zijn ook weer een cadeautje uit het pakket.

stempel Little Fox Different Colors ( uit het 24kadootjesvoorjou pakket), Inktense potloden, verpakkingsmateriaal 24kadootjesvoorjou pakket, tekst o dennenboom, Winter Different Colors, tekst wintergroetjes Precious Marieke
 
Soms zit er een klein cadeautje in, soms iets groters. Het is telkens weer een feestje als je het pakje openmaakt, zó leuk ! Er hoort ook een besloten Facebook groep bij waar uitleg gegeven wordt bij de cadeautjes en waar online workshopjes gegeven worden, zodat we gelijk met de nieuwe stempels aan de gang kunnen.

Bij Carlin's Kaartenparadijs zijn ze op zoek naar een kaart geïnspireerd door een liedje. Ik koos voor het liedje 🎵  🎶 "o denneboom, o denneboom, wat zijn je takken wonderschoon" 🎶 🎵 
 
  
groetjes en houdoe, Petra

challenge:
Challenge 41 geïnspireerd door een liedje - Carlin's Kaartenparadijs




Reacties

  1. Erg leuk! Mooie glinsterende details voegde je toe en het vosje is een lieverdje. Ik herken dat wel, dat je in veel materialen meteen een kaart ziet, komt hier ook regelmatig voor.
    Groetnis Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart, mooi met die kado Vos...en dat papier ja dat is zonde om weg te doen...
    Bedankt voor je mooie kerstkaart !!
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe mooi zijn deze kaartjes alweer. Als die stroken uit de verpakking komen, is dat zeker te mooi om weg te gooien en een heel goed idee om ze in kaarten te verwerken. Die vos is een prachtige stempel en heel mooi ingekleurd.
    Eigenlijk kunnen alle drie deelnemen geïnspireed door het liedje O denneboom, maar de laatste met de tekst nog het meest vind ik.
    Bedankt voor je deelname bij Carlin's Kaartenparadijs.
    Succes !
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige serie kerstkaarten, Petra
    En het vosje zit er weer zo mooi bij!
    Wat leuk zeg dat je zo'n pakket hebt gekregen!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaartjes en leuk zo'n adventskalender met hobby spulletjes.
    Bedankt dat je meedoet met de Challenge bij Carlin's Kaartenparadijs.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. een prachtige serie heb je weer gemaakt Petra

    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !

Populaire posts van deze blog

Winter

Casper is geboren

Kerstkaart op donderdag 46