Winnie Sunshine Delights - 5 van 5

"Van shoppen komt nu helaas niet veel nu we allemaal thuis moeten blijven. En on-line winkelen vind ik helemaal niks aan. 


Deze shopping queen kan voorlopig ook niet naar de stad om op koopjes te jagen. Ik gaf haar een beetje een dromerige achtergrond, want ja... het blijft voorlopig dromen van nieuwe jurkjes.

Deze stempel zit in de nieuwe set Winnie Sunshine Delights van Polkadoodles


De achtergrond kleurde ik met Te Gekke Krijtjes. De digitale stempel kleurde ik in met Faber-Castell Polychromos potloden. Er zitten ook leuke teksten in deze set. Wel allemaal in het Engels.
  

Gezellig samen shoppen zit er voorlopig nog niet in. En winkelen met de nieuwe 1,5-meter afstand is toch nog even wennen. Hebben jullie al zin in een nieuwe zomer outfit?

groetjes en houdoe, Petra

Challenge:
April Stamping Challenge - Card Making Challenge Group

Reacties

 1. Leuk digistempeltje Petra, mooi kaartje.
  Eerlijk gezegd vind ik ook niets aan online winkelen, alleen voor dingen die niet in winkels bij ons te verkrijgen zijn. Dan kan je n iet anders. Maar kleding wil ik in het echt zien en wacht dus tot dat weer kan. Gelukkig heb ik voor de corona tijd nog een paar zomershirtjes kunnen kopen in een winkel die ging stoppen.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie achtergrond Petra en dat dametje is weer heel mooi ingekleurd. Een hele mooie kaart en inderdaad zit fysiek shoppen er jammer genoeg even niet in.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje met ene mooie achtergrond. ik hoorde van mijn zusje in Spanje dat ze daar denken over een stoomapparaat waar alle gepaste kleding eerst weer doorheen moet voor het door een ander gepast mag worden....we gaan het zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Petra
  Wat een leuk shoppingkaartje, mooi ingekleurd weer!
  Nee kleding kopen in winkels doe ik nu zeker niet, gelukkig kan ik ook nog wel vooruit,
  ik heb genoeg voorraad, net zoals mijn knutselvoorraad daar kan ikvook nog wel mee verder....
  Ik mis alleen de gezelligheid van het shoppen...
  Rottijd...
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kaartje, dat is dan weer het positieve, kunnen we niet gaan winkelen we hebben dan een leuk hobby waar we nu een beetje meer tijd voor hebben. Prachtig gedaan.
  Groetjes, laurette

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !