Insektje

Hoi allemaal! Allereerst een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volger Sylvia. Wat ontzettend leuk dat je mijn blog gaat volgen. Ik hoop dat we veel ideetjes bij elkaar op kunnen doen. Ik kom binnenkort ook even bij jou op je blog kijken hoor!


Ik wil jullie deze keer een kaartje laten zien welke ik gemaakt heb voor mijn jarige nichtje. Het gebloemde papier komt uit het Paper Pad Design Blok 5 van Studio Light. Dat is A5 papier. Even dubbel vouwen en je hebt gelijk een mooie basis voor je kaart.


Bij een witte rechthoek heb ik aan beide kant een mooie rand geponst. Ik heb die mal geleend van een kennis, weet helaas het merk niet. Daar heb ik een mooie stempel van Penny Black op gezet. Die heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft en Faber Castell potloden. Dit is de eerste keer dat ik gewerkt heb zonder terpentine, maar met een blenderpotlood. Is wel even wennen hoor, moet nog heel veel oefenen om een mooi resultaat te krijgen. Maar toch, ... ik ben hier redelijk tevreden over. De randen heb ik gekleurd met een groen en blauw metallic Te Gek Krijtje.
Het raster is Decorette nr. 3 van CREAlies.

De bloemen en het takje heb ik uit foam gestanst:
Takje Marianne Desing LR0228
Bloem Noor!Design 6003/0024

Tot de volgende keer!
groeten, Petra


Reacties

 1. Lief kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje van een kaart Petra, mooie kleuren, héél mooi gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer tof en mooi ingekleurd . Vele groeten . Francisca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !