Tatty Teddy

Hoi iedereen en speciaal aan mijn nieuwe volgers Joke Creatief en pbsrak (Jolanda). Wat leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben, ik hoop dat we heel veel inspiratie bij elkaar op kunnen doen!

Dit keer laat ik jullie 3 kaarten zien met 3 verschillende technieken. Allemaal met die lieve beer Tatty Teddy. Eén keer een scrapkaart, één keer een hobbydotkaart en één keer een geborduurde kaart. 

 
Ik heb Tatty Teddy van Me to You op een wit label geplakt. De onderkant van het label heb ik met een randpons bewerkt en de zijkanten gekleurd met een lichtblauw Te Gek Krijtje. Het geel/wit geblokte papier komt uit een blokje van AVEC, Colours Unlimited 414345. De tekst is een ticket van Noor!Design.
Deze nieuwsgierige Tatty Teddy "Wat zou er in die tas zitten...?" heb ik op lichtblauw linnenkarton geplakt. Er omheen een hobbydotpatroon en een ticket van Noor!Design erbij (gekleurd met een blauw Te Gek Krijtje).
 

Deze lieve Tatty Teddy "hou vast die stapel cadeaus, ze vallen bijna om..." loopt op wit papier. De randen heb ik bewerkt met een roze Te Gek Krijtje. Dit op een roze papier en dat op een lichtblauwe kaart. Het borduurpatroon is van Sjaak van Went uit Hobbydols 62. De tekst is een sticker welke is vastgezet met 2 roze eyelets.

Conclusie: De scrapkaart was leuk om te maken, de hobbydotkaart ben ik zelf het minst tevreden over, het borduren blijft toch het allerleukst om te doen!

Waar gaat jullie voorkeur naar uit?
groeten, Petra

Reacties

 1. Hoi Petra,
  prachtige kaarten. Ik vind de geborduurde kaarten van je dan ook het mooist. Is echt jouw passie! Maar de andere zijn ook mooi hoor.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Petra
  Wat een schattige kaarten heb je gemaakt, het zijn alle drie dotjes om te zien, als ik mocht kiezen??????
  Ik zou het niet weten, zo mooi.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker bezig zie ik. Mooie kaarten hoor, met allerlei verschillende technieken, superzzzz!!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. allemaal leuke, schatjes, mooie kaartjes
  fijn weekend
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, zó leuk om te lezen, hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan !